Activiteiten

Activiteiten

Actueel activiteiten aanbod WildWaterAcademie

Voor alle activiteiten geldt dat we afhankelijk zijn van de beschikbaarheid van het wildwaterbaancomplex.

Vrij varen: Bij vrij varen mag je geheel zelfstandig de baan op. Hier kan je vervolgens zelf of samen met een van de andere deelnemers gaan varen en aan je techniek gaan werken. Om vrij op de baan te mogen varen moet je wel ervaring op de baan hebben en over de benodigde vaardigheden beschikken om de baan veilig te kunnen bevaren.

Instructie: Naast vrij varen kun zijn er ook mogelijkheden om te varen met instructie. hierbij krijg je samen met een aantal andere kajakkers een instructeur aangewezen die je zal begeleiden bij het varen van de baan en zal helpen door het geven van tips en tricks.

Workshops en specials: bij sommige events zullen er workshops worden gegeven over een specifieke techniek of vaardigheid.

 

Slalomtraining: op de baan als het kan, in het uitstroombassin als het moet. Wekelijkse breedtesport slalomtraining met en door ervaren slalomvaarders. Op dit moment is het complex van de wildwaterbaan niet toegankelijk voor deze activiteit en zijn we uitgeweken naar de accomodatie van KV De Kromme Aar in Alphen aan de Rijn, aanvang 19.30 en voor de jeugdtraining naar KV Wyrda in Woerden op zondagmorgen. Deelname aan wedstrijden en regelmatige trainingskampen in binnen- en buitenland.

 

Zodra we een event hebben op de wilwaterbaan, dan zijn de tickets te koop via ons digitale boekingsysteem.

 

Heb je naast deze mogelijkheden zelf nog een idee en wil je weten of dit mogelijk is mail ons dat op info@wildwateracademie.nl